Zaalverhuur

Zaalverhuur

Crearuimte
De crearuimte is onze creatieve ruimte. Het ontbreekt je hier aan niets voor het maken van een mooi kunstwerkje. Er staan onder andere ovens, verstelbare tafels en een krijtbord om het je aan niets te laten ontbreken. Deze ruimte wordt veelvuldig gebruikt door enkele verenigingen, waaronder de ‘handige handjes’ en ‘VIPP’ (tekenclub). De ruimte is nog enkele uren per week beschikbaar.

Crearuimte.jpg


Fonteinzalen

De fonteinzalen zijn ingericht als vergaderruimten. De Fonteinzaal bestaat uit fonteinzaal 1 en 2, welke d.m.v. een schuifwand tot één groot geheel gevormd kunnen worden. De zaal kan dus altijd naar uw wensen ingedeeld worden.

Fonteinzalen.jpg


Foyer
Een zeer smaakvolle inrichting, prima sfeerverlichting van lichtarchitect Willem Simonis en het geheel vernieuwde interieur zorgen voor een warme ambiance. Je zult je bij binnenkomst in onze Foyer meteen thuis voelen bij ‘De Mayboom’.

Foyer.jpg


Kapelzaal
Het paradepaardje van De Mayboom is de Kapelzaal. De voormalige kapel van het nonnenklooster kleedt ieder feest stijlvol aan en maakt het tot een unieke en bijzondere aangelegenheid. De kapelzaal mogen we met recht één van de meest unieke feestzalen van het land noemen.

Door zijn karakteristieke uitstraling is deze zaal ook uitermate geschikt voor uitvoeringen van koren, balletgezelschappen en kamerorkesten. Ook wordt deze zeer representatieve zaal gebruikt voor vergaderingen, recepties, congressen, presentaties, exposities, lezingen, uitvaartdienst en condoleance .

Het stoelenplan kan al na gelang de activiteit of gelegenheid worden aangepast. Er kunnen maximaal 150 stoelen in de zaal worden geplaats.

Kapelzaal.jpg


Theaterzaal
De theaterzaal is geschikt voor vele doeleinden. Met grote regelmaat wordt deze zaal gebruikt voor lezingen, symposia, toneel, sport, muziek en theater. De zaal is voorzien van geschikt licht en geluid. De theaterzaal heeft een capaciteit van ruim 200 bezoekers.

Heb je speciale wensen voor het gebruik van de theaterzaal? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Theaterzaal.jpg


Panoramazaal
Deze zeer ruim opgezette ruimte is geschikt voor velerlei activiteiten. Het betreft een zeer ruim opgezette ruimte op de tweede etage (bereikbaar met lift of trap). Deze ruimte is geschikt voor sport en spel, vergaderingen, lezingen, enz.

De Parkzaal
De Parkzaal is d.m.v. schuifwanden te verdelen in Parkzaal 1 en 2. De parkzalen zijn multifunctionele zalen bij uitstek. Door middel van schuifwanden is de ruimte groter of kleiner te maken. Voorts zijn de twee parkzalen voorzien van in totaal twee biljarts. Deze biljarts kunnen echter doormiddel van een ingenieus systeem in de grond verdwijnen zodat deze ruimte tevens geschikt is voor o.a. vergaderingen, feestelijke aangelegenheden en cursussen.

Mocht het nodig zijn kunnen alle wanden opengeslagen worden zodat de parkzalen betrokken worden bij ‘De Foyer’. Zo wordt er een grote doch sfeervolle ruimte gecreëerd.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Zaal huren?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.